söndag 13 maj 2012

Sköna söndag

Söndagen bjöd pa en härlig lunch med goda vänner i solen! 3 härliga par och 6 barn totalt. Jag hade med mig en syrlig citronpaj med marängtäcke som blev en succé! God champagne och utsökta viner serverades till grillat lamm, potatis, marinerade räkor, sparris och annat smatt & gott under lunchens gang.. Givetvis smarriga ostar innan deserten! Ett maste pa franska bordet!


Goda räkor till aperitif!

Miam miam vin & macarons!!

Söndagslunchen tog som vanligt tid! Men det är ju saaa trevligt att bara sitta och hänga, prata, skratta och äta gott! Ingen stress, barnen lekte gott, sparkade boll, gungade och lillebror sov en liten stund. Efterrätten serverades ca 16:30, helt normalt hihi.. Det bästa är att man inte behöver äta nagot pa kvällen! Jo barnen förstas men vi sitter (ligger) här nu i varsin soffa och jäser.. En liten yoghurt, that's it!

Tog som vanligt en liten tur i trädgarden förut. Det var ett sant härligt kvällsljus och luften var ljum! Vissa rosor har slagit ut och doftar gott, en del har fortfarande knoppar. Mina pioner slar ut vilken dag som helst, en av mina favoritblommor! De är ju sa "bulliga" och fina!

Framsidan pa varat hus nu i kväll


Godkväll pa er!


2 kommentarer:

  1. Underbart!!! Vi är avundsjuka som du säkert förstår:) m & m

    SvaraRadera
  2. Låter ju inte helt dumt med lunch i flera timmar, god mat och lite vin... :)

    SvaraRadera