fredag 2 november 2012

Regniga dagar..

Nej men nu far det väl ända vara nog! Regnet strilar, porlar, öser ner... Denna tidiga morgon började bra, solen kom fram och det sag lovande ut men jag hann knappt fa upp ögonen innan den försvann bakom de regnfyllda molnen.. :/
Sa nu sitter man här och glor.. Jag borde väl egentligen bara skriva om vackra dagar och värmande sol sahär i början pa november men livet är ju inte alltid sa.

Man far göra det bästa utav det! Och vi har vänner fran Paris pa besök sa vi äter och äter och äter!!! Hihihi.. Ny diet pa mandag ;)...

...

...

Älskar min blomma pa bordet! Jag vet inte vad den heter men jag tycker de är sa fina och charmiga! Mjuka i formen liksom. Jag har investerat i 4 plantor denna höst! Nöjd nöjd..

Nu blir det en dusch för att vakna till, har varit uppe med tuppen med buspojkarna. Resten av familjen och gästerna klev just upp och sitter vid frukostbordet, vilka lyllosar! Puh, i morgon är det JAG som stannar kvar i sängen lite extra!
Tar med mig min kaffe och "gömmer" mig i badrummet en stund.. ;) Slurp..

P.S Solen är tillbaka!!!!!!Vive le matin!!3 kommentarer:

 1. Nu har jag bara en liten blygsam förfrågan efter att tittat runt på din blogg .... KAN VI BYTA LIV ??? OMG, NJUUUUUUT : )))) TACK för att du länkar med mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tack!! Sa roligt, vad glad jag blir!! :)
   Meeen byta..?!?! Hmmm... Jag blir nog kvar här lite till bland ostar, viner & gamla hus ;) trevlig kväll!

   Radera
 2. Vilket underbart middagsbord! Plättar i luften heter den ljuvliga plantan.

  SvaraRadera