onsdag 7 november 2012

Höstiga kvällsbilder..

Solen är tillbaka och det är sadär friskt och skönt ute! Men jag känner mig trött och lite sliten i alla fall.. Vi är inne pa andra veckan av barnens höstlov, ja sa det är kanske därför jag letar efter min energi.. Buspojkarna är ju supergoa, men visst brakas det, och lyssna pa mamma är inte alltid kul!  
Söker som alltid inspiration och härliga idéer runt om pa nätet och olika bloggar. Och nu börjas det ju sa smatt med juldekoration lite här & var. Härligt! DET blir jag pigg & glad av!

Fina bilder ger ju ocksa längtan och mys i hela kroppen! Och ibland även lite avundsjuka.. men mer i den lätta och snälla varianten som tex: ah, jag vill ocksa ha.. ah, en san maste jag ocksa köpa! osv...
Och här sitter jag och surrar runt pa svenska bloggar och längtar hem som en tok!! Speciellt nu inför jul! Den där känslan när mörkret sänker sig, första snön faller, tända ljus i var mans fönster.. Jag tror inte man uppskattar Sverige sa mycket som när man bor utomlands! Ja, jag saknar mörker, kyla och snö!!! Vi har aldrig snö här och termometern visar just nu i skrivandes stund 35 grader! I och för sig i solen men ända!!! Jag vill ta pa mig vantar & mössa!!! :)

Men visst har vi det fint här med. Sa nu lägger jag upp lite bilder i hopp om att NI blir lite avundsjuka hihi.. ;)
Vackra bilder fran Saint Emilion, en charmig by och känt vindistrikt bara 10 min fran oss.. ...

...

...

...

...

...

...

Père Noël, je veux de la neige cette année!

2 kommentarer:

 1. Oooohh, *suck*...vilka underbara bilder!
  Dessa skall jag ha på näthinnan nu när jag går och lägger mig ♥

  Kraaaam och bonne nuit..
  Mia

  SvaraRadera
 2. Och gissa om JAG blev avundsjuk!!!Sjuuukt vackra bilder!!!
  Fast jag gillar ju denna mystid i Sverige också förstås och skulle nog inte vilja vara utan den :-).
  Du frågade om buxbomstråden och om du vill kan jag kolla upp vad det skulle kosta att skicka till Frankrike? Isåfall så kan du maila mig på melinda@migoalice.se.
  Önskar dig en fortsatt skön söndag.
  Kraaam
  Melinda

  SvaraRadera