tisdag 8 januari 2013

Sightseeing..

Runt omkring oss finns 100 sma vägar, om inte fler, som gar kors och tvärs.. 
Alla vägar bär till "nagonstans", det är bara att köra, ta till höger, ta till vänster och njuta av utsikten! Man upptäcker alltid nat nytt. 
Jag spanar pa hus och dess trädgardar för att fa idéer och inspiration! Men det är ocksa mycket man ser som man vet att man inte vill ha.. Och tyvärr vid denna arstid är allting gratt och brunt, blött och smutsigt. I Sverige har de flesta hus lite färg som lyser upp även den tristaste dagen. Här är alla hus stenfärgade, med cement, med gulaktig kalk etc sa det blir väääldigt "gratt" denna regniga tid.
MEN under var, sommar och höst är det ju underbart fint med vacker grönska, färgglada blommor och soool!!!

Här kommer nagra bilder fran "idag", bilder fran omgivningen och fran var trädgard..Är det här som Ivanhoe bor..??

Välkommen till oss.. :)
Ja tänk om man hade en san här lummig mysig entrée..

Krax krax krakslott.. Coolt men skulle nog inte vilja bo där,
läskigt värre..

Men tänk vad vackert med kommande grönska!!

Min lilla köksträdgard som förfallit under vintern..

Oj oj vad mycket jobb som väntar..

Ocksa ett stundande projekt! Den funkar fint
men jag maste rensa upp, fixa till, göra rent..

Nu blir det fortsatt städning inomhus. Leksaker (läs bilar!) överallt! Oooh dessa bilar, jag blir tokig! Jag sa till tomten att inte komma med nagra fler bilar men han lyssnade inte pa mig denna gang... ;) Men pojkarna älskar dem sa da far väl jag ocksa göra det..!!!Kram till alla!

2 kommentarer:

  1. Man kan aldrig få nog med bilar väl? ;)

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul att du kikade in hos mig. Visst är det kul att läsa hur andra utlandssvenskar har det när man själv bor utomlands. Nu har jag bott i Schweiz väldigt längre, över 20 år.. (kom hit av en slump efter studenten och blev kvar..). Men visst saknar jag Sverige också och tycker det är kul att vi nu har ett eget litet hus på Öland. Älskar Frankrike också och vad fint ni har det! Och klimatet är ju ett plus också. Här i Schweiz är det ju varmare än i Sverige men (södra) Frankrike är ju snäppet bättre:-). Kram Sarah

    SvaraRadera