söndag 16 september 2012

Kalashelg..

Denna vecka har spenderats till att fixa och planera ett barnkalas! Vi har aldrig haft nagot "riktigt" barnkalas sa det kändes kul att äntligen ha ett här hemma hos oss!
Storebror fyller 4 ar idag och lillebror blir 2 ar nu pa tisdag sa vi firade bada tva i gar. 
Jag bakade kanelbullar, rabarbermuffins med mandelmassa, en kladdkaka och tva jordgubbstartor.. Och sa lite köpta kakor och godissss!!! Bästa kanelbullarna med massa smör...!!! ;)


Gottgott men nybakta bullar och ett glas mjölk!


Jag hade tänkt mig ett perfekt kalas med lek och fika... men oj vad det sprangs runt runt!! Haha ingen ordning alls! En enda stor cirkus kändes det som! Storebror blev av nagon anledning ledsen just innan alla kom sa han satt som ett plaster pa pappa under första halvtimmen :(  Kalasbordet var inte dukat, grädden pa tartan var inte klar.. Vi hade pirat-tema sa jag skulle mala mustach, skägg och ärr pa de som ville men jag hann inte med plus att nästan ingen ville ha! Min man höll i en skattjakt med tre stationer som slutade vid fikabordet och en stor kista med godispasar. 
Paketöppning.. ja men mitt i detta började lillebror att kräkas (?!) sa det var bara att ga in med honom, duscha av och ta tempern, 39,1... Typiskt och stackarn!
Snälle farfar tog hand om honom inomhus och festen fortsatte... men da började en del att aka hem! Ojojoj jag känner mig sa misslyckad! ÄR det sahär pa barnkalas?!?!
Man hinner ju inte prata med nagon!!! Jag hoppas verkligen att folk hade trevligt i alla fall!Här grävs det i skattkistan!

Lyckan var stor!

Och inte hann jag ta nagra kort heller! Fy sa trakigt! Jaja, nu är det ett ar kvar till nästa eventuella kalas! Barnkalas i alla fall.. 
Idag har vi tagit det lugnt och firat var lille 4-aring med familjen! Presentöppning efter frukost, lite tennis och basket i trädgarden, grillning till lunch med rester av tarta och kladdkaka, en skön siesta och en kvällspromenad! Lillebror mar bättre och nu snusas det gott i deras rum! En vilodag (läs städdag hehe) i morgon och sa lite till firande pa tisdag!En vacker 16 september med en glad 4-aring..


Joyeux anniversaire!

1 kommentar:

  1. Känn dig inte misslyckad... Barnen hade det säkert toppen och det är ju det som räknas. :)

    SvaraRadera