tisdag 1 oktober 2013

Sista varma dagarna...?

Nu har även hösten kommit hit till oss! Men vi har inte kallt som hemma i Sverige.. Det är ganska skönt än sa länge med en temperatur pa 18-23 gr om dagarna. "Höst?" tänker säkert nagon, men vi hade faktiskt 25-35 gr och sol förra veckan!! Och sa märks det pa natten, plus att det är blött av regn av och till..

Nagot jag kan sakna är ju en "riktig" höst, dvs en frisk vacker och solig höst med underbara färger och att man far sätta pa sig gosiga halsdukar, mysiga koftor och snygga boots! Men visst är det härligt med en förlängd sommar!

Förra veckan var mina föräldrar här pa besök. Och de var sa nöjda med vädret, saklart.. Gassande sol och värme i slutet pa september är ju ett stort tummen upp! Sa vi drog ut till Arcachon, som ligger ute vid atlantkusten, en dag. Där strosade vi pa strandpromenaden och njöt av skaldjur pa en trevlig restaurang. Men vi besökte ocksa Dune de Pyla, som är som ett stort sandberg strax söder om Arcachon. Ett berg som är ca 100-150 m högt och som man kan "bestiga", eller kanske mer lufsa upp och ner i! Sand, sand, sand och när man väl kommer upp sa ger det en fin utsikt över Arcachonbukten och andra vackra vyer!
Väl värt ett besök, barnen älskar det men man far vara beredd pa att det följer med ett gäng sandkorn hem, vare sig man vill eller inte :) Sa ett bad eller dusch är ett maste pa kvällen!!! ;)


...

...

...
...

...

...

...

...

...

...

...

Nu är det dags att aka upp till förskolan och hämta mina 2 sma sandgubbar! I morgon är det lediga dagen igen, far se vad vi hittar pa. En liten cykeltur kanske, lite plock i trädgarden, pussel och spel etc..


Ha en fin kväll!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar