måndag 9 september 2013

Har jag berättat om Spanien..?

I kväll drog jag pa mig strumpor och luvtröja. Första gangen pa länge. Men hela eftermiddagen har det regnat här, sa det blev lite urrigt nu pa kvällskvisten.. Vi har ju haft underbart väder ju, bade här och i Sverige, sa varma kläder var ju ett tag sen! 
Drömmer mig tillbaka till ljumma, sköna kvällar. Där ibland en härlig vecka i Spanien!

Ja för mitt i Sverigevistelsen drog vi ner till Spanien 1 v. Vi hade tillsammans med 3 andra familjer hyrt ett hus ca 1 1/2 h norr om Barcelona, nära en by som heter Berga.
Ett stort rymligt hus med 16 sovplatser och 2 babysängar. Det var sa underbart! Hela veckan gick i spanskt semesterlunk. Sen frukost, bada, sen lunch, siesta, bada lite igen, mellis, sen middag.. Precis vad vi sökte och ville ha!

Huset lag lite enskilt (tummen upp!), pa en liten höjd med vacker utsikt. Ett uthus med stort bord och grillplats, lekplats, 1 utomhuspool och en inomhuspool. Högst upp fanns ett all- och lekrum med biljardbord, bordtennis, leksaker mm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som vanligt har jag svart att välja bilder, sa det blir som ofta ett helt gäng! Men jag vill sa gärna visa er!! Och ibland är det skönt att bara spana in bilder i stället för en lang text, eller hur?!?! Huset kallas för Casa Torres och vi hittade det genom Sydens feriehus. Alla vi 8 vuxna och 9 barn är toppen nöjda! Kanske ert nya resmal nästa sommar?!?! ;););)


Bonne nuit och dröm sött!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar