måndag 11 februari 2013

Söta kaffekoppar......

"Just det, ma chérie, pappas syskon med respektive kommer förbi pa en kaffe i morgon eftermiddag!"
..den meningen fick jag höra i lördags eftermiddag! Ok, försent att inhandla nagot gott, för hängig för att baka, för lite tid helt enkelt plus att jag var ensam med sjuka barn hela söndagen tills alla kom, sa det var bara att leta i alla gömmor och skafferier efter nagot gott att bjuda pa.. ;)
Anledningen av detta besök var en minnesstund av den gamla damen i familjen som gick bort för ett ar sedan. Släkten, som bor ca 2 timmar bort, kom hit över dagen för en mässa och gemensam lunch pa restaurang. Sen ville de passa pa att komma förbi här och hälsa pa!
(jag följde ej med pga sjuka barn)..

Sa jag plockade passande fram den ärvda kaffeservisen och lite gott som jag hittade i skapen. Kaffekopparna är sma och jättetunna, men goda att dricka ur och supersöta!! De är alla lite ojämna i formen men ack sa charmiga!!


...

...

...

...

...

...

...

Trevlig kväll...


1 kommentar:

  1. Är själv starkt totalt frälst i vackert porslin, vackra glas osv.. Underbar servis du har! Jag undrar om du har några tips på bra affärer i Paris, kanske antikt, kanske någon mysig inredning etc? Kanske till och med någon underbar restaurang? Ska dit med fästmannen i början på mars. Vi ska bo i St Germain-kvarteren.

    Kika gärna in på min blogg om du vill. Har kommenterat tidigare hos dig, men jag vet inte om jag lämnat min länk. Har inte skrivit på ett tag nu, bloggar på inspiration.. ;) Är väldigt nyfiken på om du har några vintips dessutom, något jag kan ta med hem och även om du har något tips som finns i Sverige.

    Ha en härlig dag!!!

    Hälsningar Mary

    SvaraRadera