söndag 2 december 2012

Första advent..

Barnen sover och vi (jag) har plockat fram gotterier! Glögg fran Ikea och god choklad! 
Det har tyvärr regnat hela dagen :( sa vi har bara varit inne.. Men vi plockade fram julkartongerna och barnen var helt till sig av lycka! "Ah! Wow! Titta!" Sa just nu är det lite rörigt hos oss, en tomte ställdes här, en kotte slängdes där, julgranskulor blev till bollar osv.. Att pynta vackert med smabarn är väl inte jättelätt men sa kul att se hur det lyser i deras ögon av glädje och längtan!!!
Och sa skulle vi baka pepparkakor men jag upptäckte att det var slut pa min sirap (som jag köpt i Sverige) och att leta efter nagot liknande här en söndag är bara att glömma da det mesta är stängt. Vet inte ens om det finns sirap, har aldrig letat, men kan inte tänka mig det.. 
Sa i morgon blir det ännu en snabbtur till Ikea för inhandling av pepparkaksdeg! För pepparkaksbak kan man inte vara utan!!!


Gammal fransk film och glöggmys..

Plan B: Om filmen är trist har jag en
trevlig inredningstidning nära..

Favoriten i jul tror jag..mmm..

Champs Elysées..

Far man ta en tredje..???

Adventskram!

1 kommentar:

  1. så mysigt att pynta med barnen när man ser deras förväntan i ögonen. Mina flickor är stora nu och ibland saknar jag såå när vi pyntade tillsammans. Ser att du har mitt favoritgodis hos dig. Tack för titten hos mig, jag blir så glad. Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera