söndag 7 oktober 2012

Kattägare och plock i trädgarden..

Yes, nu har vi en liten katt här hemma! En liten tjejkatt! En helsvart liten busig sak. Barnen är överlyckliga, men även vi tycker det är kul! Och mysigt! Fast det där jamandet klockan 07 pa morgonen vet jag inte om det är sa mysigt.. kanske blir bättre.. 
Vi har funderat ett tag pa att köpa oss en liten katt (eller 2..). Vi bor ju pa landet och här finns det möss :(  och gamla franska stenhus välkomnar dessvärre de där sma rackarna! Sa nu hoppas vi ocksa pa att lilla kissen "tar hand om" dem i vinter! ;)



...

Ojojoj mina dyra fina gardiner!!!

...

...

Inte lätt att ta en bild pa lilla busingen. Hopp och spring, häng i gardin! 
Nu ska vi bara hitta ett namn till henne. Barnen tycker Princesse pa franska ;) Eller Katten Jansson... Vi far väl se..

Och sa har vi plockat hasselnötter, valnötter och fikon i trädgarden. Det är ju sa gott med nötter i flingorna. Man kanske skulle baka sig ett gott valnötsbröd! 
Och sa finns det ju en massa smarrigt man kan göra med fikon! ..gratinerad getost med fikon, ugnsbakade fikon, ädelost med fikon, fikonsorbet..
Och sa är de ju goda att äta precis som de är! 



...

...

...

...

...

...

...

Och nu är helgen redan slut.. Tyckte precis vi satt och at fredagsmiddag! Le temps passe vite.. 
Nu ska jag slänga mig i soffan och kela med missen lite innan sovdags. Hon ligger just nu och spinner pa L's mage och tittar pa fotboll.. :)



Bonne soirée

2 kommentarer:

  1. Åh så mysigt med en liten kisse. Hur gammal är hon? Ella skulle vara överlycklig med en katt i huset, men här blir det inga djur. Hoppas hon blir lika glad över ett syskon när den dagen kommer. :) Kram

    SvaraRadera
  2. Åhh vilken fin katt
    Och jättefin blogg
    Kram Karina

    SvaraRadera