torsdag 23 augusti 2012

Trött torsdag..

Puuh, idag händer inte mycket.. eller inte än sa länge i alla fall.. 
I gar kom 2 goda svenska väninnor pa besök med sina flickor, en pa 2 ar och en pa snart 5, sa det var full rulle tillsammans med vara pojkar heeela dagen! 
Vi mumsade köttbullar, mos, lingonsylt och gräddsas fran Ikea till lunch! Oj sa gott det var med en riktig svensk maltid! Stora som sma njöt, som de säger pa Ikea: NJUT!!!

Värmen är ju kvar sa vi hängde hela eftermiddagen vid poolen! Plask, upp och ner, hopp och skutt.. Lite kaffe och kanelbulle, en liten kaka, bada lite till.. och i den takten fortsatte dagen..
En av tjejerna stannade över natten med sin lilla flicka, sa pa kvällen satt vi ute och fortsatte mysdagen! Min man och hans kollega (vän) var med och vi at lite lätt men drack desto mer.. :) En liten mojito till "damerna", lite champagne och givetvis ett gott rött vin!
Och som de säger: det gar fort när man har roligt! Klockan drog i väg och vi babblade om allt och inget, som det ska vara en trevlig kväll! 
En gick och lade sig vid 12, en annan halv 2, men vi tjejer kom i säng halv 3!!! Och DET känns idag! Man är ju inte van längre, vare sig med sena kvällar eller lite alkohol!!! 
Om man fick sova ut pa morgonen sa är det ju ok men vi har ju 2 sma skruttar... ;)

I kväll ska vi över till grannen pa middag och det nalkas mer gott att äta och dricka! Och det lär ju bli sent i kväll igen sa nu blir det en siesta!!!

Coppa fran Korsika

Mmmmm...

Och sa blev det sent och mörkt, mysigt med ljus!

I kväll blir det middag med mannen bakom detta goda vin!
Bonne sieste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar