fredag 6 september 2013

La rentrée..

I tisdags började skolan igen efter ett skönt sommarlov!
Det var ocksa lillebrors debut i förskolan, där storpojken redan gatt nu i 2 ar! Tiden gar sa fort!! De var bada glada och förväntansfulla och allt gick bara fint :)
Den lilla skolan ligger uppe i byn, där det bland annat ocksa finns ett minilivs, ett bageri, en slaktare, en kyrka och ett ràdhus (la Mairie). 
Det blev väldigt lugnt och tyst hemma pa en gang. Lite skönt faktiskt.. Nu har jag tid att rensa, packa upp, tvätta, städa och allt sant där som man inte hinner med en 3 och 5-aring hemma, som är härliga pa alla vis men som ocksa brakar och gör hyss och maste "underhallas" ;)

Och vädret haller i sig, eller nja, tills idag da.. I natt dundrade det loss och regnet kom! Vi har haft sa varmt och skönt sa lite regn skadar inte. Sa slipper jag dra runt med trädgardsslangar och vattna alla törstiga växter! Igar höll jag pa hela dagen med att rensa där ute. Det tar sadan tid, vi har sa stor trädgard. Även om jag älskar att pyssla i trädgarden sa maste jag fa tid till annat. Det är verkligen ett heltidsjobb. Sa nu har vi anlitat en trädgardsmästare som ska komma och hjälpa oss 15 ggr per ar. Vi har nämligen en del projekt att göra runt omkring huset. 
Här kommer nagra sköna bilder fran igar..


...

...

...

...

...

...


Fredagskram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar