torsdag 29 augusti 2013

Back home in France...

Hej igen!!!

Ja, nu är jag tillbaka. Tillbaka hemma i huset i Frankrike. Har fungerande internet och min kära Mac. Inga konstigheter ;) Allt är som vanligt och de 6 härliga veckorna i Sverige är förbi.. för denna gang.. 

Även om det alltid är lite vemodigt att lämna Sverige sa känns det väääldigt skönt att vara hemma igen. Sova i sin egen säng. Ha kläder i en garderob. Badrumsprylar sorterade i ordning i stället för huller om buller i en necessär.. Skönt att ha sina saker pa plats!
Denna vecka gar till att städa, damma, tvätta, rensa i trädgarden (jösses vad det är vildvuxet där ute!!), men ocksa leka med barnen och hitta pa saker! Förskolan börjar igen pa tisdag den 3 sep sa tills dess är det full fart!
Men med sol och värme är det lättare. Vi är ute mycket, tar promenader, badar i poolen, spelar fotboll och gungar.. Barnen är ocksa glada att vara hemma. Men vi pratar mycket om Sverige, om mormor & morfar, minnen, moster, morbror, kusinen mfl.. 
Vi har verkligen haft en toppensommar! 

Här kommer nagra bilder fran hus och trädgard som är tagna just innan vi for till Sverige, dvs i början pa juli..


Köksentré

Starka färger pa hortensian som
idag inte är lika fin..
(uttorkad under semestern)

Skymt av pergolan bakom fina staketet..

Husfasad och litet flygplan.. 


Ha en fin kväll, känns kul
att vara tillbaka här pa bloggen!

Hoppas du tycker detsamma!
Vi "ses" snart igen!2 kommentarer:

 1. Vad kul det var att träffas! Hoppas ni fick en underbar semester "hemma". Här är det full rulle igen. Och hoppas vi ses igen! Kram Sarah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jaaa det var jättetrevligt att ses! Nästa sommar far vi ta en middag med männen ocksa! ;)
   Vi hade det verkligen underbart denna sommar, sa fint väder! Hemresan till Frankrike gick bra, lite tufft mot slutet med barnen.
   Vi hörs och ses!
   Kram Malin

   Radera