söndag 14 april 2013

Sommarvärme & bbq...

Plötsligt kom den! Värmen! Och det var inte med nagra grader utan pang bom sa blev det stekhett pa momangen!
Sa idag blev det en härlig bbq med familjen i trädgarden. L drog upp till slaktaren och köpte 2 stora "côte de boeuf", jag slängde i hop en ratatouille och L's syster med familj kom med desserten. 
Sommarklänning, hatt, solglasögon och trevligt sällskap. De 4 kusinerna sprang omkring som tokar, med skor, utan skor, i strumporna.. men vad gjorde väl det idag?! Det finns ju tvättmedel och de hade ju saaa roligt tillsammans!


Miam miam detta kallar jag stekar!!!

Mmm ça sent bon!

2 älsklingar sköter grillen. Och har ni sett? Det japanska
körsbärsträdet har börjat blomma, vackert!


A table!

Gotteligott blev det med ratatouille och lite färsk spenat med tomater och mozarellabollar.  Lite rester av fredagens ostar slank ner innan desserten.. En buffé av godsaker! Det är vanligt här i Frankrike att man köper olika bakelser och minitartor pa bageriet till efterrätt. Inte mig emot, da far man ju lite av allt! Det är min melodi det.. Mums!Vad ska man välja?!?! En dröm för en madame med
beslutsangest som jag ;)

Man kan dela, ta 2, ta 3.. Perfekt!
Detta hamnade pa min tallrik! Behöver jag meddela att
vi inte äter nagon middag i kväll...

Nu blir det lite jäsning i soffan innan jag rullar vidare till sovrummet. I morgon börjar nya livet.... igen! ;) Äsch lev här och nu och ma bra!!! Det är klart vi inte äter sahär varje dag.


Bisous!


1 kommentar:

  1. Ljuvligt med lite värme:-). Den saknar vi tyvärr här på Öland, för här är det iskallt.. och hemma i Schweiz är det 25 grader.. men då har vi något att se fram emot när vi kommer hem:-). Kram Sarah

    SvaraRadera