torsdag 25 april 2013

Närbilder & zoom...

I dag är det torsdag. Inte vilken torsdag som helst. I dag kommer mina föräldrar och hälsar pa!!! De har varit nagra veckor i Spanien och spelat golf och styr nu bilen norrut, hemat igen men stannar givetvis till här hos oss i knappt 2 v! Jag längtar! Vi längtar! Det är inte sa ofta man ses, inte lika självklart.. Man maste boka en resa, planera i god tid osv.. 
Det där med att komma över pa lunch eller en fika finns liksom inte och jag saknar det saaa!

I väntan pa dem, kommer nagra bilder fran gardagens lilla promenad i trädgarden och i lilla byn. Sommarvärme var det här!!!


Vildvinet växer och växer..
Till sommaren syns inte längre väggen.

Timjan i mossiga krukor.

Mossigt garage tak.. 

Vatten - en favoritlek!

...

Tvättkorgen och lavendel..

Är det inte härligt att hänga ut lakanen?!? Friskt!!

Gammal pump och lökar..

Tunna blusen plockas fram..

Min lilla clematis ger de första blommorna ever!!

...

...

...

...

...

...

Det blev visst ett gäng bilder, kunde inte välja.. Men för er i Sverige kanske det ger lite värme och glada miner?!? Men har nog allt hört (och sett!) att vàren gott och väl är pa väg där hemma! Tänk, när mina föräldrar kommer hem far de ateruppleva alla knoppar och nygrönska igen, sa härligt!! 
Nu ska madame här dra runt ett varv i köket med dammsugaren, en syssla som behövs typ dagligen när man har sma troll som kladdar och smular big time!!!


Bon jeudi!


1 kommentar:

  1. Underbara bilder! Jovisst våren har nog kommit lite längre än i Sverige.. här i Schweiz är det också varmt och den värmen hade vi inte hemma i Sverige.. Kul med besök! Kram Sarah

    SvaraRadera