fredag 14 februari 2014

Bättre sent än aldrig..

Ibland händer allt pa en gang! Kan ni känna sa?
Det kan vara allt fran att telefonen ringer i ett under en timme, speciellt när man inte riktigt kan prata, eller att man blir inbjuden till trevliga event, middagar och fester pa samma datum..
Och sen kommer en lang och lugn period och man börjar bli uttrakad..

I fredags sa min man at mig att packa väskan för en helg tillsammans utan barn. Jaha, och jag som typ är världens sämsta pa att packa och nu skulle jag fa ihop en väska till en okänd destination!!! Ni fattar stressen va?!

Vid 16-tiden akte vi mot flygplatsen och det visade sig att vi skulle till London! Jihoo jag hade inte varit i London sedan 1997!! Vilken trevlig överraskning!
Vi bodde hos vänner ända till mandag morgon da min man flög hem till Frankrike och jag flög vidare upp till Stockholm. Där mötte jag upp min familj för en god lunch och schemat var späckat pa en alldeles för kort tid! Eftersom jag gick upp 04:15 sa var jag rätt däckad pa mandagskvällen. Pa tisdagen gick jag och syrran runt i stan, shoppade och myste. Pa eftermiddagen hade jag unnat mig en klipptid pa Corinne and Friends i Sturegallerian, sa skönt!!
Sen bar det av till söder och Rival för att ga pa Hannah & Amandas podcastinspelning!!! Deras 100de avsnitt spelades in live och typ 500 snygga tjejer, eller möjligen fler, var där och skrek ;) även vi! 
Efter en rolig kväll, signerad bok, goodiebags och massa skratt akte vi tillbaks hem till min syster för att "snabbsova" och ater igen ga upp mitt i natten för att flyga hemat, via London Gatwick, där jag för övrigt spenderade ca 7 timmar i väntan pa flyget till Bordeaux....

OCH!!! I lördags var det ju dags för vart hem att vara med i Expressens Leva & Bo! Saaa roligt och spännande! Och där fick jag ga i London hela helgen utan nagon bra uppkoppling pa mobilen sa jag kunde inte se eller läsa nagonting!! Väl i Sverige köpte jag direkt pa mig ett par exemplar av tidningen, att läsa och att ge till svärföräldrarna och vänner här i Frankrike. Jättefint hemreportage om man nu far säga sa om sitt hem ;) Tusen tack igen till de duktiga tjejerna Carina och Anna som flög hit i juli 2013 för att styla och fota. 

Men idag tänkte jag bjuda pa nagra London bilder!!!
En salig blandning, enkla, suddiga, turistkort mm.. Men inte de klassiska vid Picadilly Circus! ;)


Ett suddigt men underbart Harrods..

Vacker byggnad det där..

...

Skulle gärna bo pa Elizabeth Street..

En dag.. en dag kanske.. Underbara hattar! Jag älskar hattar!

...

Vackert boende.. gaaahhh..

En liten trevlig brunch blev det här..


Ursöta och goda cupcakes..

Skulle vilja ha en butik som denna!!! ;)

Promenad i Hyde Park..

...

Buckingham Palace..

Koncentrerad vakt..

Ja, här bor hon..

...

Ett turistkort i kylan är ju ett maste.. ;)

In i värmen pa en pub..

A pint please! 


Ha nu en riktigt trevlig kväll med
massa kärlek och värme!!!

Puss & Kram


1 kommentar:

  1. Intensivt men väldigt roligt att du kunde komma hit. ������

    SvaraRadera