tisdag 7 maj 2013

Romantisk helg i Provence..

Det är inte allt för ofta som vi har möjlighet för en liten "sortie" bara för oss 2 numera! Mer aldrig än sällan nästan. Det blir väl sa när man har smabarn och ingen "hjälp" i närheten.. Vi far liksom gripa tag i de fa tillfällen som ges! Och i bland aker man i väg med daligt samvete, som denna gang.. hmfr.. jobbigt!
Mina föräldrar har varit här i 1 1/2 vecka och de sista 4 dagarna bokade vi alltsa in en mini weekend pa tu man hand i Provence. Med glädje och skuldkänslor lämnade vi huset, mommo & moffa och barnen och styrde bilen mot en liten by som heter Les Baux de Provence. 
Där väntade ett underbart charmigt och vackert hotell, mitt i en stor dal av olivodlingar! Romantik pa hög niva! La Cabro d'Or heter hotellet och är absolut värt ett besök! 
Hela helgen har vi gatt runt och bara "oj'at" oss, "titta älskling", "wow", "men guuuud sa fint" och sa vidare.. En massa idéer och inspiration trängs och trycker i mitt huvet!!! 
Jag vill flytta!!! ;)...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Hörrni, det far bli sahär att jag delar upp lite bilder i olika inlägg! Jag har pa tok för mycket bilder hihi, kameran har gatt varm! Jag bara älskar att ta kort (min man suckar..) och jag vill sa gärna visa er en del.. Men den som väntar pa nagot gott!!!
Vi kan ju kalla det här del 1 ;) Hotellet!!
The magic place.. L'hôtel de magie.. A bientôt!!!


2 kommentarer:

 1. Så underbart! Jag skulle gärna åka till Provence!
  Mysigt med egentid för föräldrarna ibland.
  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, det var underbart!! Verkligen en energigivande helg! :)

   Radera