måndag 24 juni 2013

Bröllop...

Alla skriver om midsommarhelg, midsommarfirande, sillunch och jordgubbstarta... Mmmm ah vad jag skulle vilja fira jag med! Hela dagen och hela natten! 
Jag pratade härom dagen med en svensk kompis jag har här, att vi minsann ska fixa ett svenskt firande här nästa ar!!! Hoppas pa det!

Men i fredags fick jag nöja mig med ett franskt bröllop vid havet.. champagne.. ostron.. snittar.. dans.. Inte fy skam det heller, men jag hade ju gärna bytt till blommor i haret och en fladdrande sommarklänning just denna dag!

För jag älskar att ga pa bröllop! Klä sig fin, omges av glada människor, härliga känslor, äta och dricka gott, dansa och minnas sitt eget! Denna underbara dag som gick alldeles för fort!  Redan för 4 ar sedan!!! Men i fredags var det ett annat lyckligt par som gifte sig i Arcachon vid Atlantkusten!
Solen sken lite mot kvällningen men det var friskt, nästan lite kallt tyvärr.. Det syns nog pa bilderna..


Cocktailparty..

..här drack vi champagne i dryga 2 timmar..

...

Just vid havskanten.. vackert..

Bruden..

Och sa jag i min Madonna-kappa fran H&M 2007..

Ja men det blev ju ett fint kort älskling..

Jag älskar sant här mingel..

Kärleksballonger som fastnade i träden..

Mitt hjärta & jag..

Kärt barn har manga namn..!! ;)
Oftast blir det Maline med ett litet e pa slutet..
"Malin" är maskulint och betyder listig pa franska ;)




måndag 17 juni 2013

Bilder till förra inlägget..

Hej hopp, nu har det fixat till sig med bilderna som jag ville visa förra veckan! Jag vet inte vad som hänt, men NU finns bilderna att hämta i mitt fotoalbum! Konstigt, jag undrar vart de höll hus i ungefär 2 veckor???
Här kommer i alla fall nagra sköna bilder fran den vackra omgivningen vid Château des Vigiers.. där vi lunchade en solig lördag med barnen och ett par vänner.
Och sa ska jag försöka att komma tillbaka till bloggandet :) som jag tappat ett tag nu.. Men som jag skrev i förra inlägget - brist pa inspiration pga det otroligt daliga vädret vi har haft här i maj.. Och även att jag "hängt" mer pa instagram den senaste tiden, sa lätt och snabbt med telefonen ju! ;) Häng med mig där ocksa vetja!!!

Well well, här kommer lite "slottsbilder"!!!


...

...

...

...

...

...

...
...



Bonne journée!!!


måndag 10 juni 2013

Hej igen och "datorn" har problem!!!

Hej lilla bloggen, hur har du det?
Längesen jag gjorde ett inlägg här men jag kan bara säga det, att vi har haft saaa daligt väder nu i maj sa det har inte funnits nagon inspiration, ork eller vilja what so ever att komma pa nagot att skriva om! 
Mer eller mindre hela maj har varit regnig och vi har haft en temperatur pa mellan 13-19 gr!!! Helt sjukt! Och väldigt onormalt för denna region!
Och i Sverige har (och är?) det ju varit sa fint och varmt! Upp-och-ner-vända världen helt enkelt!

Men idag tänkte jag skriva om en vacker och solig dag vid ett jättefint slott och golfklubb ganska nära oss. Château des Vigiers! Vi var där i lördags och lunchade med min man som hade spelat en golftävling pa samma ställe. 
Slottet är nämligen ett golfresort & Spa, och det är underbart vackert och omgivningen är lugn och fin!
Barnen var toknöjda att uteserveringen lag precis bredvid putting green! Storebror älskar nämligen golf just nu! Vi hoppas att det haller i sig! Han puttade och puttade och ville inte alls ga därifran när det väl var dags.. 
Vi at gott och mannen var glad efter sin golfrunda med bästa vännen (som för övrigt vann tävlingen pa söndagen!!).


Hörrni, nu har jag haft detta inlägg pa mitt "utkast" i över en vecka. Jag har nagot problem med att ladda ner bilder och jag blir tokig!!!!!!
Jag har laddat ner dem i datorn men när jag ska hämta dem via bloggen sa finns de inte?!?!??? Jag fattar ingenting! Jag är ju ingen dataexpert sa jag har ingen aning om what to do?!?!!
Jag vill bara att det ska funka sa jag kan visa mina bilder och komma igang med bloggen igen! Bahhhhh....


Jag hoppas det löser sig snart.....



Hej sa länge och ha
en fin kväll!!!