tisdag 17 juli 2012

Ville bara säga...

Ingen mer dator...

Från och med idag har jag ingen tillgång till dator. Jag vet inte hur länge det blir så jag tar semester från min lilla blogg som ändå aldrig riktigt kom i gång efter att jag startade den.. Men det är ju så att vi är på semester i Sverige sedan den 8 juni och vi kommer att vara här ända till den 11 augusti. Jag har ju knappt hunnit, orkat, haft möjlighet till att skriva några inlägg, känns väldigt tråkigt men jag ser fram emot att börja på nytt väl hemma i Frankrike senare..

Här kommer några bilder från vår Sverige visit hittills..


...

...

...


...

...

...

...

Ha en skön sommar!!!

lördag 14 juli 2012

Lugna Öland...

Hoppsan hejsan nu har det gått sådär lång tid igen sen sist.. Men jag har ju semester!!!! Och inte alltid tillgång till dator.. Dagarna bara rullar på. Man gör allt och inget, vilar, leker, fikar... och det är sååå skönt!!!! Nu har vi varit här sedan midsommar (pojkarna redan från veckan innan) men i morgon bär det vidare tillbaks till min gamla hemstad. Där ska vi umgås med familj och vänner i väntan på att min man kommer tillbaka till Sverige! 2 veckor kvar och saknaden blir större och större..


Grinden hem till mina föräldrars hus


Tänk, på 4 veckor har vi varit 1 1/2 tim på stranden! Otroligt vad dåligt väder denna sommar bjuder på! Det blir ju aldrig riktigt varmt!? Har inte suttit ute en enda kväll! Så vad gör man? Shoppar!!! Men som tur är så kryllar det inte av affärer här på norra Öland. Men visst finns det några härliga butiker med massa fin heminredning, uuuh jag blir ju helt sjuk av alla fina saker och små möbler som jag INTE kan få med mig hem på flyget!!!
Jag har ändå köpt några saker.. och hittills efter 5 år utomlands har vi alltid lyckats få med oss alla inköp från Sverige så jag tror att vi lyckas denna gången också!!! :) Annars får vi väl skicka prylarna då, det är ju inte hela världen (bara onödiga pengar..)!

Godnatt

måndag 2 juli 2012

Öland

Oj, nu har det gått lång tid sen sista inlägget.. Sommardagarna bara rusar förbi!
Vi är tillbaka från härliga New York och jag & pojkarna befinner oss nu på Öland, i mormor & morfars sommarhus! Och här går verkligen tiden fort! Och varje kväll är jag för trött för att sätta mig och blogga..
I dag skiner solen och det är varmt, äntligen kan man hoppa i bikinin utan att frysa! Men bada i havet undviker jag än så länge.. Barnen plaskade i en liten plastpool i trädgården tidigare idag, helnöjda!!!
Här på Öland måste det verkligen vara fint väder för att man ska ha något att göra. Det är väl så med många platser men eftersom att allt är utomhus här så blir det såå trist när det regnar! Nu är det väl så i Sverige att det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder... Så här om dagen köpte jag regnställ till oss alla och sen traskade vi en lång promenad i blåst & regn. Kul tyckte barnen, jag med tills det började att bubbla in vatten i mina gympaskor....

Och oj vad mycket fint det finns att köpa här! Och vilka mysiga hus överallt! Jag spanar in trädgårdar med rosenbuskar och annat fint och suger i mig all inspiration jag bara kan! 

Midsommar! På väg ner till sjölandet med tårta & champagne.

Nej nu måste jag ut i solen igen! När den äntligen är här kan man ju inte sitta inne.. Annat är det hemma i Frankrike där min man rapporterar om 38 gr hetta..... Nästan så att jag längtar dit en regnig dag, trots att jag är i härliga Sverige!